Verbouwing

Wie een betrouwbare vakman zoekt, die meedenkt en staat voor kwaliteit zit goed bij Laurens Evers. Laurens heeft van onze hoge (4.40m) open zolder een heerlijke slaapkamer met inloopkast, washok en vliering gemaakt. Ook hij heeft onze stormschade aan het dak verholpen. Naast vakwerk neemt hij ook een hoop gezelligheid mee. Een bijkomend voordeel als je iemand een tijdje over de vloer hebt!

Jessica van Hees

Product stellingen op maat.

Voor onze tegelshowroom in Nijmegen hebben we Laurens gevraagd om op maat gemaakte product stellingen te maken. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en het proces. Laurens is een gemotiveerde professional die goed met je meedenkt en van aanpakken weet.

Luuk Schoot - Externo

Dakkapel

Het team van Laurens Evers is van alle markten thuis. Ze hebben op vakkundige wijze onze zolderverdieping verbouwd, door er o.a. een grote nieuwe dakkapel te plaatsen, waardoor meer ruimte en een beter lichtinval gecreëerd werd. Bouwkundige werkzaamheden, elektriciteit, schilder en timmerwerk, alles is bij hen in goede handen. Ze zijn zeer betrouwbaar en werken netjes en zorgvuldig. Ze zijn innovatief en zorgen dat binnen je kostenplaatje optimale kwaliteit geleverd wordt. Ik kan hen van harte aanbevelen.

Monique Buitenlaar

Inbouwkasten

We zijn heel tevreden over de inbouwkasten die Laurens Evers heeft gemaakt. Hij denkt in oplossingen, werkt netjes, komt zijn afspraken na en is een harde werker met passie voor zijn vak! Dit laatste straalt hij ook uit. We kunnen hem iedereen aanbevelen.

Annemarie Raijmakers

Verbouwing

Laurens heeft bij mij een grote slaapkamer verbouwd naar twee kinderkamers met een gangetje. Door het schuinlopende dak konden ook twee entresols worden gerealiseerd. Laurens heeft uitstekend werk verricht. Constructief doordacht, degelijk uitgevoerd en vlot doorwerken zijn de kenmerken van zijn werk. Laurens denkt vooraf mee in mogelijkheden en budget. Alles is bespreekbaar. Ik kijk terug op een prettige verbouwing en ben heel blij met het eindresultaat.

Anke Hielkema

Daklijsten vervangen

Laurens is een betrouwbare en professionele timmerman. Hij kwam zijn afspraken netjes na en heeft erg goed werk afgeleverd bij ons. Ook ging hij op zoek naar een voor ons geschikte, duurzame oplossing. Wij zijn erg tevreden en denken bij een volgende klus direct aan hem.

Renze Salet