Over ons

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Over Laurens

In 2015 heb ik, Laurens Evers, mijn onderneming Laurens Evers Timmerwerk opgericht. Mijn passie ligt van jongs af aan bij het werken met hout. Ik ga graag uitdagingen aan en probeer creatief en doelgericht te denken. Met mijn bedrijf bevind ik mij voornamelijk in de regio Nijmegen en omstreken. Ik ben een jonge ondernemer met veel enthousiasme voor het vak. Ik sta voor eerlijkheid, enthousiasme en gemotiveerdheid.

Recensies en referenties

Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op de pagina ‘Projecten & Klantenervaringen’ hebben we een aantal projecten weergegeven met bijgevoegde foto’s en recensies. Klik hier om deze te bekijken. Hieronder staan tevens een aantal referenties om u een beter beeld te geven.