Over ons

Laurens Evers Timmerwerk staat voor maatwerk en service van hoge kwaliteit. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Hiermee streven wij naar resultaten voor lange termijn. Daarnaast hebben wij samenwerkingsverbanden met collega’s uit andere vakgebieden. Daardoor kunnen wij u diverse diensten aanbieden binnen een totaalpakket.

Over Laurens

In 2015 heb ik, Laurens Evers, mijn onderneming Laurens Evers Timmerwerk opgericht. Mijn passie ligt van jongs af aan bij het werken met hout. Ik ga graag uitdagingen aan en probeer creatief en doelgericht te denken. Met mijn bedrijf bevind ik mij voornamelijk in de regio Nijmegen en omstreken. Ik ben een jonge ondernemer met veel enthousiasme voor het vak. Ik sta voor eerlijkheid, enthousiasme en gemotiveerdheid.

Recensies en referenties

Bent u benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Op de pagina ‘Projecten & Klantenervaringen’ hebben we een aantal projecten weergegeven met bijgevoegde foto’s en recensies. Klik hier om deze te bekijken. Hieronder staan tevens een aantal referenties om u een beter beeld te geven.

Arjan

ik heb een aantal keren met Laurens en zijn team samengewerkt. Wat hen onderscheidt is flexibiliteit, meedenken met de klant en altijd voor een top-resultaat willen gaan. Ik beveel Laurens geregeld aan bij bekenden en zal ik de toekomst zeker weer zijn hulp inschakelen.

Andre Oosterhout

Voor een renovatie hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Laurens Evers. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Laurens werkt zeer netjes en heeft zichtbaar plezier in het werken met hout. Hij denkt actief mee en afspraak is afspraak bij hem. Kortom: een aanrader!

Jürgen Evers

Laurens is een vakman op zijn gebied en prettig om mee samen te werken. Je kan goed overleggen met hem en bent zeker van goed resultaat. Zo hebben we onlangs nog samenwerkt aan een aantal grote projecten en hoop ik in de toekomst nog vaak samen aan de slag te gaan.